Ragout de curcan

Printeaza

Ragout de curcan din: piept de curcan, ardei, ceapa, busuioc, lapte de cocos, pasta de curry, sos de soia, zahar.

Ingrediente:Ragout_de_curcan

  • 600 g fileuri de piept de curcan
  • 1 ardei roşu
  • 250 g ceapă verde
  • 1 legătură de busuioc
  • 400 ml lapte de cocos neîndulcit
  • 1 lingură pastă de curry roşie
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Se spală fileurile de piept de curcan, se scurg şi se taie fâşii. Se spală ardeiul, se taie în jumătate, se înlătură interiorul şi se taie fâşii.

Se curăţă ceapa verde, se spală şi se taie bucăţi de 5 cm. Se spală şi se lasă la scurs busuiocul. Se rup frunzele de pe tulpină şi jumătate se taie mărunt. Restul de frunze se pun alături pentru ornare.

Se pune laptele de cocos la fiert în wok, se adaugă carnea şi pasta de curry şi se fierbe 1 minut la foc mic. Se amestecă din când în când.

Se adaugă legumele pregătite anterior şi se mai lasă 3 minute la fiert. Se adaugă busuiocul mărunţit, sosul de soia şi zahărul şi se condimentează.

Ragout de curcan

Ragout_de_curcan

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.