Quiche cu spanac

Printeaza

Quiche cu spanac din: faina, unt, oua, apa, sare, spanac, ceapa, branza sarata, piper, oregano.

Ingrediente:Quiche cu spanac

Pentru aluat:

  • 200 g făină
  • 100 g unt, moale
  • 1 gălbenuş
  • 2 linguri cu apă rece
  • sare

Pentru umplutura:

  • 500 g spanac
  • 1 ceapă mică
  • 200 g brânză sărată
  • 2-3 ouă piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Frământă o cocă din toate ingredientele pentru aluat şi dă la rece 20 de minute. Intinde-l apoi de mărimea formelor de copt şi mai dă la rece. Intre timp, spală spanacul şi opăreşte-l în apă cu sare.

Scurge-l bine, taie-l mărunt şi pune-l la călit împreună cu ceapa mărunţită. Adaugă piperul şi oregano, cele două ouă bătute bine şi brânza mărunţită. Umple formele cu compoziţia de spanac şi dă la cuptorul încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.