Quiche cu dovlecei si branza

Printeaza

O reteta delicioasa de quiche cu dovlecei si branza din: faina, margarina, apa, sare, branza de vaci, dovlecei, ceapa, oua, parmezan, ulei de masline extravirgin, cub concentrat de carne, sare si piper.

 

Ingrediente:Quiche cu dovlecei si branza

  • 100 g faina
  • 125 margarina
  • 20 ml apa
  • sare

pentru umplutura:

  • 200 g branza de vaci
  • 5 dovlecei
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 cub concentrat de carne
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Prepară foitajul. Taie cea­pa rondele subţiri şi înăbuş-o într-o tigaie cu 1 lingură de ulei încins. Curăţă dovleceii, îndepărtează-le capetele şi taie-i rondele.

Adaugă dovleceii în tigaia cu ceapă, aromează cu concentratul de carne şi toarnă puţină apă. Pune ouăle, parmezanul ras şi brânza de vaci într-un cas­tron şi amestecă-le bine până vei obţine o compoziţie omogenă. Condimentează cu sare şi piper, după gust.

Imbracă o formă de tartă cu o foaie groasă de aluat, aşează deasupra dovleceii şi apoi compoziţia de brânză. Coace 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 170° C şi serveşte preparatul cald sau călduţ.

Quiche cu dovlecei si branza

Quiche cu dovlecei si branza

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • quiche cu dovlecei si branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.