Quesadillas cu pui

Printeaza

Quesadillas cu pui din: ulei de floarea soarelui, ardei, dovlecel, ceapa verde, porumb, condiment, piept de pui, patrunjel, branza cedar si tortilla.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • cate 1⁄2 de ardei rosu, galben si verde, taiate fasii subtiri
  • 1 dovlecel mediu, taiat rondele
  • 6 cepe verzi, taiate rondele
  • 200 g porumb dulce din conserva, scurs
  • 2 linguri condiment fajita
  • 200 g piept de pui fiert, taiat fasii, sau 200 g ciuperci de crescatorie, calite in putin ulei
  • o legatura de patrunjel, tocat
  • 200 g branza Cedar, rasa
  • 8 tortilla (din supermarket)

 

Mod de preparare:

Incinge ulei intr-o cratita, pune ardeii, dovlecelul si ceapa verde si caleste 3 min, amestecand continuu. Adauga boabele de porumb, condimentele, si caleste 1 min. Pune carnea de pui sau ciupercile, lasa-le sa se patrunda bine, apoi patrunjel.

Presara putina branza peste tortilla, toarna cu lingura cam 1⁄4 umplutura, mai adauga branza si acopera cu alta tortilla. Apasa usor si prajeste-le in tigaie, 2-3 min pe fiecare parte.

Quesadillas cu pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.