Punguţe de orez cu somon

Printeaza

Punguţe de orez cu somon

Ingrediente:Punguţe de orez cu somon

  • 300 g orez cu bobul lung
  • 100 g unt
  • 300 g somon afumat
  • 200 g mazăre,
  • o lingură de ghimbir murat
  • o lingură de capere
  • 300 g roşii cherry
  • foi de alge
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • o lămâie
  • sos de soia
  • verdeaţă

Preparare:

Orezul se amestecă împreună cu sarea şi piperul, se aşază pe rând câte o grămăjoară pe o folie de plastic. In mijloc se pune câte o linguriţă de boabe de mazăre, o bucată de somon, verdeaţă şi ghimbir tocat mărunt.

Se adună orezul în jurul ingredientelor cu ajutorul foliei, se strânge până când se formează o bilă, se îndepărtează folia şi se îmbracă astfel cu foi de alge.

Roşiile se taie în felii, se amestecă împreună cu ghimbir tocat, verdeaţă şi capere. Se adaugă ulei, suc de lămâie, sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.