Punci de vin rosu si fructe

Printeaza

Punci de vin rosu si fructe din: vin rosu, rom jamaica, miere, mere si portocale.

Ingrediente:

  • 3/4 l vin rosu demisec
  • 1/4 rom Jamaica
  • 3 linguri de miere
  • 2 mere mai mici
  • 2 portocale

 

 

 

Mod de preparare:

Curatam merele, le taiem in patru, scoatem samburii si le feliem.

Curatam portocla, o feliem si o punem intr-un vas.

Adaugam romul si vinul rosu, apoi incalzim totul.

Lasam pe foc 10 minute, apoi indulcim cu miere.

Servin cald, cu lingurita.

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Punci Ciderlup Nr. 1

Punci cu vin si merisoare

Punci cu vin si merisoare din: vin, portocale, lamai, merisoare, zahar, scortisoara. Ingrediente: 1 l vin roşu 4 portocale 2 lămâi 100 g zahăr 1/2 linguriţă scorţişoară 200 g merişoare uscate   Mod de preparare: Storci zeama de la 2 portocale, iar restul şi cele 2 lămâi le tai jumătăţi de rondele. Pui vinul pe […]

Punci cu rom

Punciul cu rom este un cocktail care alunecă fără efort pe gât, emanând o blândeţe suavă direct opusă spiritului în care se consumă un tequila slammer. Există mai multe reţete diferite ale punciului, fiecare tip de rom din Caraibe combinându-se în mod diferit cu diverse alte ingrediente. Elementul esenţial îl constituie o doză bună de […]

 

Punci Litchi

Punci cu vin

Punci cu vin din: vin rosu, zeama de lamaie, mar, zmeura, strugure. Ingrediente: 500 ml vin roşu demisec 15 ml zeamă de lămâie verde 1 măr 50 g zmeură 2-3 boabe strugure   Mod de preparare: Cureţi mărul de coajă şi îl feliezi. Indepărtezi sâmburii de la struguri apoi tai boabele pe jumătate. Pui într-un […]

Punci de fructe

Punci de fructe

Punci de fructe  din: ananas, votca, lichior de fructe, suc de lamaie, apa plata, ghimbir, cuisoare, scortisoara, zahar, kiwi, mar, capsuni, albus, zahar, struguri. Ingrediente: 1 compot de ananas cuburi 250 ml votcă 2 linguri lichior de fructe sucul de la 1/2 lămăie 300 ml apă plată 1/4 rădăcină mică de ghimbir proaspăt 3 cuisoare […]

 

Punci de fructe

Punci cu aroma de scortisoara

Punci cu aroma de scortisoara din: lamai, portocale, suc de struguri, zahar candel, cuisor, scortisoara. Ingrediente: 2 lămâi 3 portocale 800 ml suc de struguri albi 50 g zahăr candel 1 cuişor 2 batoane de scorţişoară       Mod de preparare: Se stoarce sucul de lămâie şi de la 2 portocale. Portocala rămasă se […]

 

Punci cu mere

Punci de ceai cu vin rosu

O reteta de Punci de ceai cu vin rosu din: portocala, zahar, ceai negru, vin rosu, cuisoare si lichior de coacaze. Ingrediente: 1 portocala 4 linguri de zahar 1/4 ceai negru tare 1/2 l vin rosu, nu foarte tare cuisoare macinate lichior de cocaze         Mod de preparare: Pregatim ceaiul negru. Curatam […]

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.