Punci de suc de struguri

Printeaza

Punci de suc de struguri din: vin de bordeaux, struguri rosii, frunza de dafin, cuisoare si zahar candel.

Ingrediente:

  • 1/4 l vin Bordeaux
  • 1/4 l suc de struguri rosii
  • 1 frunza de dafin
  • 1 cuisoare
  • zahar candel

 

Mod de preparare:

Fierbem vinul rosu cu sucul de struguri rosii. Adaugam frunza de dafin si cuisoare, apoi indulcim cu zaharul candel.

Turnam amaestecul prin strecuratoare in pahare de punci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.