Punci cu portocale si scortisoara

Printeaza

Punci cu portocale si scortisoara din: vin rosu, portocale, batoane de scortisoara, zahar brun, cuisoare.

Ingrediente:Punci_cu_portocale_si_scortisoara

  • 1 litru vin rosu
  • 2 portocale
  • 4 batoane de scortisoara
  • 100 g zahar brun
  • cuisoare

 

Mod de preparare:

Punem vinul la fiert împreună cu zahărul, batoanele de scorţişoară şi 0 portocală tăiată rondele.

Lăsăm să clocotească 1 minut, având mare grijă să nu dea în foc. 2. Turnăm vinul în pahare.

Ornăm cu batoane de scorţişoară şi felii de portocală proaspătă pe care le înveselim înfigându-le cuisoare.

Punci_cu_portocale_si_scortisoara

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.