Punci de muscata

Printeaza

O reteta de punci de muscata din: ceai de muscata, candel, vin rosu, zeama de lamaie si arrak.

Ingrediente:

  • 4 plicuri de ceai de muscata
  • 300 g candel
  • 1 sticla de vin rosu
  • zeama unei jumatati de lamaie
  • 1/8 l Arrak

 

Mod de preparare:

Turnam 1 l apa fiarta peste plicurile de ceai si-l lasam la infuzat 5 minute. Dizolvam candelul.

Mixam cu zeama de lamaie, cu vinul rosi si cu Arrak, apoi incalzim din nou, dar nu fierbem.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.