Punci cu mere

Printeaza

O reteta de punci cu mere din: suc de mere, scortisoara, cuisoare, mere, vin de rachiu, miere, sampanie roze, capsuni si menta.

Ingrediente:Punci cu mere

  • 2 l suc de mere
  • 2 batoane de scortisoara (3 cm apriximativ)
  • 2 cuisoare
  • 2 mere
  • 1 pahar de vin de rachiu (Weinbrand)
  • 1 lingura de miere deschisa la culoare
  • 1 sticla de sampanie roze
  • 1 cutie de capsuni sau zmeura congelata (300 g)
  • menta sau frunze de lamaita

 

Mod de preparare:

Punem cate un betisor de scortisoara si cuisoarele in sticlele cu suc de mere si le asezam la rece. Spala marul, il taiem in patru bucati, scoatem samburii si apoi il taiem in felii subtiri.

Punem bucatile in bol, mixam cu miere si cu rachiu si lasam o ora. Turnam deasupra sucul de mere, adaugam capsunile sau zmeura. Inainte de servire completam cu sampanie roze si decoram cu menta sau cu frunze de lamaita.

Punci cu mere

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.