Punci Litchi

Printeaza

O reteta simpla de Punci Litchi din: litchi, vin bordeaux, sherry cream, rom, vin alb sec si apa minerala.

Ingrediente:Punci Litchi

  • 4 cutii de litchi
  • 10 cl vin Bordeaux
  • 8 cl Sherry Cream
  • 6 cl rom (40% Vol.)
  • 1 l vin alb sec
  • 3 sticle de apa minerala carbogazoasa

 

Mod de preparare:

Scoatem sucul din cutia de litchi, taiem fructele in doua si le punem intr-un vas. Apoi turnam deasupra sucul de fructe, vinul Bordeaux, sherry-ul, romul si vinul alb. Lasam aproximativ o ora acoperit la frigider, amestecand la intervale de timp. Inainte de servire completam cu apa minerala rece.

Punci Litchi

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.