Punci cu fructe

Printeaza

O reteta de punci cu fructe din: portocale, grepfrut, zahar, amaretto, vin alb, zeama de lamaie, vin spumant, lamaita si lamaie.

Ingrediente:Punci cu fructe

  • 4 potocale
  • 4 grepfruturi
  • 4 linguri de zahar
  • 10 cl Amaretto
  • 1 l vin alb
  • zeama unei jumatati de lamaie
  • 0,75 cl vin spumant sec
  • 1-2 fire de lamaita
  • felii de portocale si lamaie

 

Mod de preparare:

Curatam portocalele si grepfruturile, inlaturand si stratul alb. Cu un cutit bun desfacem bucatile si le stoarcem zeama. Punem bucatile de fructe si zeama in bol, adaugam zahar si turnam deasupra Amaretto. Lasam acoperit aproximativ o ora.

Apoi adaugam vinul rece, zeama de lamaie si completam cu vin spumat sec rece. Decoram cu lamaita si cu felii de portocale si lamaie.

Punci cu fructe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.