Punch cu vin rosu si rachiu

Printeaza

O reteta de punch cu vin rosu si rachiu din: zahar, lamai, vin rosu, rachiu, ceai si sampanie rose.

Ingrediente:Punch cu vin rosu si rachiu

  • 500 g zahar
  • 2 lamai
  • 3 sticle de vin rosu
  • 1 sticla de vin alb
  • 1/2 l rachiu (Weinbrand)
  • 1 l ceai tare
  • 2 sticle de sampanie rose

 

Mod de preparare:

Punem intr-un vas zaharul impreuna cu coaja razuita de lamaie si cu vinul alb si rosu. DUpa doua ore incalzim amestecul fara sa-l fierbem, apoi luam vasul de pe foc si mixam amestecul cu rachiu si cu ceai.

Cand s-a racit aproape de tot completam cu sampanie rose.

Punch cu vin rosu si rachiu

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.