Pulpe si aripioare de pui cu cartofi noi

Printeaza

Pulpe si aripioare de pui cu cartofi noi

Pulpe si aripioare de pui cu cartofi noi

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 2 pulpe
  • 6 aripioare
  • 1/2 ceaşcă suc de roşii
  • usturoi verde tăiat fin
  • sare
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi după ce îi tai rondele grosuţe îi aşezi într-un vas de Jena cu capac, pe care-l ungi cu ulei şi-l stropeşti cu sucul de roşii.

Pulpele şi aripioarele le ungi cu ulei, le condimentezi după gust şi le aşezi peste cartofi, apoi acoperi cu capacul şi dai tava la cuptor, la foc mic, cam 1-1/2 oră, până se pătrund toate în suc propriu.

Pulpe si aripioare de pui cu cartofi noi

Pulpe si aripioare de pui cu cartofi noi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.