Pulpe de pui cu legume

Printeaza

Pulpe de pui cu legume din: pulpe de pui, sare, pudra de curry, ceapa, usturoi, ghimbir, morcovi, unt, ciuperci, mazare, ceapa verde si lapte de cocos.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_legume

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • 1 lingura pudra de curry
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 40 g ghimbir
  • 300 g morcovi
  • 2 linguri unt
  • 250 g ciuperci champignon
  • 200 g mazare verde
  • 4 fire ceapa verde
  • 400 ml lapte de cocos

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui, le usuci cu prosoape absor¬bante, le condimentezi cu sare şi curry şi le laşi 15 minute. Cureţi morcovii, ceapa, usturoiul şi ghimbirul.

Tai ceapa în opt, morcovii, usturoiul şi ghimbirul felii. Ungi un vas termorezis-tent cu unt, pui legumele, 150 ml apă şi deasupra aşezi pulpele.

Acoperi vasul cu folie şi îl introduci în cuptorul preîncălzit la 190° C pentru 30 de minute. Scoţi vasul din cuptor, iei folia şi laşi până se rumeneşte.

Mai adaugi apă în vas dacă mai este nevoie. Torni puţin sos din vas într-o tigaie, adaugi ciupercile tăiate felii, mazărea, ceapa verde tăiată bucăţi, laptele de cocos şi laşi să dea în câteva clocote.

Condimentezi cu sare, după gust, şi torni sosul peste pui. Acoperi şi-l introduci din nou la cuptor pentru 20 de minute.

Pulpe de pui cu legume

Pulpe_de_pui_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.