Pulpe la gratar cu sos barbeque

Printeaza

Pulpe la gratar cu sos barbeque din: rosii, usturoi, pulpe, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_la_gratar_cu_sos_barbeque

  • 6 roșii
  • 4 căței de usturoi
  • 6 pulpe
  • ulei de măsline
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc și se pasează. Se încing 5 linguri de ulei și se pune pasta de roșii.

Se adaugă sare, piper, boia de ardei iute și usturoi pisat. Se fierbe la foc mic, până devine o pastă groasă.

Se ung pulpele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frig pe grătarul bine încins.

Se scot pe platou și se ung cu sosul preparat anterior.

Pulpe la gratar cu sos barbeque

Pulpe_la_gratar_cu_sos_barbeque

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.