Pulpe in sos de vin

Printeaza

Pulpe in sos de vin

Ingrediente:

  • 4-6 pulpe de pui
  • 2 roşii
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 pahare cu vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

împănează pulpele cu ron­dele de usturoi. Condimentează-le cu sare şi piper şi rumeneşte-te în ulei. Adaugă ceapa, ardeiul gras şi mor­covul, tăiate în bucăţi mari.

Lasă să se călească uşor, apoi toarnă vinul şi puţină apă călduţă. Acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe bine. Spre final, adaugâ roşiile decojite şi zdrobite.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.