Pulpe impanate

Printeaza

Pulpe impanate din: pulpe de pui, lamaie, ceapa, patrunjel, usturoi, ceapa, rosii, vin, ulei, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe impanate

  • 8 pulpe de pui
  • 2 lămâi
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 8 căţei de usturoi
  • 4 cepe mici
  • 5 roşii
  • 125 ml vin alb
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă pătrunjelul şi o legătură de ceapă, tăiate mărunt. Adaugă usturoiul zdrobit, 2 linguri cu ulei, sare, piper, busuioc, coaja rasă de lămâie şi zeama de la o lămâie.

Spală pulpele de pui şi desprinde cu grijă pielea. Umple portofelul astfel obţinut cu amestecul de verdeţuri.

Aşază carnea într-o tavă, împreună cu ceapa şi roşiile. Stropeşte cu puţin ulei, vin şi zeamă de lămâie. Lasă la cuptor 40-45 de minute. La fi­nal, adaugă restul de ceapă verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.