Pulpe de pui picante cu cartofi noi

Printeaza

Pulpe de pui picante cu cartofi noi din: pulpe de pui, cartofi noi, ceapa, apa, usturoi, boia iute, boia dulce, cimbru, piper, busuioc verde, ardei iute, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_picante_cu_cartofi_noi

  • 6 pulpe de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe potrivite
  • 100 ml apa
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita de boia iute
  • 2 lingurite boia dulce
  • cimbru maruntit
  • piper rosu
  • busuioc verde
  • 3 ardei iuti mici
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui, le scurgi si le pui intr-un castron. Presari boiaua dulce si pe cea iute, cimbrul maruntit, sare si piperul. Adaugi ulei si amesteci pulpele cu mana. Acoperi castronul cu o folie de plastic si dai la rece o ore pentru a permite aromelor sa intre bine in mancare.

Cureti si speli cartofii noi, apoi ii tai jumatati. Procedezi la fel cu ceapa si cu usturoiul. Asezi pulpele de pui in tava, adaugi cartofii noi, ceap si usturoiul, torni apa si un pic de ulei. Presari boabele de piper rosu si bagi friptura cu legume la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu.

Lasi aproximativ o ora, apoi scoti folia. Este gata cand pulpele si legumele s-au rumenit bine. In momentul servirii, decorezi friptura cu ardei iute si frunze de busuioc.

Pulpe de pui picante cu cartofi noi

Pulpe_de_pui_picante_cu_cartofi_noi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.