Pulpe de pui pe pat de legume

Printeaza

Pulpe de pui pe pat de legume din: pulpe de pui, broccoli, cartofi, morcovi, usturoi, sare, piper, boia dulce, ulei de masline si cimbru.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_pe_pat_de_legume

  • 4 pulpe de pui
  • 400 g broccoli
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei de masline
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se pregătesc pulpele, se spală, se crestează uşor cu un cuţit, se ung cu ulei, se împănează cu bucăţele de usturoi şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi boia dulce. Se lasă câteva minute la rece şi se acoperă cu folie de plastic. Separat, se desface broccoli în bucăţi şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi puţin ulei.

Se curăţă cartofii şi morcovii, se taie felii potrivite şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se condimentea­ză cu sare, piper, cimbru, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe sau pisat şi se bagă la cuptor. Intre timp, se prăjesc pulpele la foc potrivit ca să se rumenească frumos. După ce s-au făcut legumele, se servesc împreună.

Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe_de_pui_pe_pat_de_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. +10 pentru pulpele de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.