Pulpe de pui marinate

Printeaza

Pulpe de pui marinate din: ulei, vin, sare, piper, sos tabasco, usturoi, rozmarin, pulpe de pui.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_marinate

  • 75 ml ulei
  • 75 ml vin alb
  • 1/2 de linguriţă de sare
  • 1/4 de linguriţă de piper proaspăt măcinat
  • 3- 5 picături de sos Tabasco
  • 1 căţel de usturoi
  • 5 fire de rozmarin
  • 8 pulpe de pui

 

Mod de preparare:

Uleiul şi vinul alb se toarnă într-o oală. Se adaugă sare, piper şi sosul Tabasco, apoi usturoiul curăţat şi zdrobit.

Rozmarinul se spală, se scutură de apă, se aleg doar acele şi se adaugă peste ingredientele din oală. Se fierbe totul, după care se lasă la răcit.

Pulpele de pui se amestecă cu marinada şi se ţin în aceasta circa 30 de minute. Grilul cuptorului se preîncălzeşte la 200 °C. Pulpele de pui se scot din marinadă, iar aceasta se păstrează deoparte.

Pulpele de pui se aşează pe un grătar de gril şi se rumenesc 25-35 de minute pe toate părţile. Din când în când se ung cu marinadă.

Se servesc cu un sos dulce şi iute.

Pulpe de pui marinate

Pulpa_de_pui_marinate

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.