Pulpe de pui marinate la gratar

Printeaza

Pulpe de pui marinate la gratar din: sos de tomate picant, paprica, usturoi, zahar brun, pulpe de pui.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_marinate_la_gratar

  • 100 grame sos de tomate picant
  • 20 grame paprica
  • 2 catei de usturoi
  • 20 grame zahar brun
  • 10 pulpe de pui

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca sosul de tomate cu paprica , usturoiul si zaharul. Adauga pulpele si amesteca bine.

Acopera bolul cu o folie de plastic si da la frigider peste noapte.

Incinge gratarul. Aseaza pulpele pe foc. Lasa-le cateva minute pe toate partile.

Din cand in cand mai unge carnea cu sosul marinat.

Pulpe de pui marinate la gratar

Pulpe_de_pui_marinate_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.