Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si boia

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si boia din: pulpe de pui, ciuperci, sare, piper, boia de ardei, unt sau ulei.

Ingrediente:Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si boia

  • 3-4 pulpe de pui
  • 4-5 ciuperci
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • unt sau ulei

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui, le treci prin pară de foc, le clăteşti, apoi le înlături umezeala cu un prosop de hârtie.

Le condimentezi cu sare, piper şi puţină boia de ardei iute.

Preîncălzeşti cuptorul pentru 5 minute.

Pui pulpele într-o tavă şi le dai la cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 20 de minute.

Pregăteşti ciupercile, le speli, le usuci şi presari pe ele sare, piper şi puţin unt sau ulei.

Când pulpele sunt aproape gata, intro­duci în cuptor şi ciupercile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.