Pulpe de pui inabusite cu legume

Printeaza

Pulpe de pui inabusite cu legume din: ciocanele de pui, pasta de rosii, patrunjel, ardei gras, ceapa, apa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui inabusite cu legume

  • 4 ciocănele de pui
  • 150 g pastă de roşii
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 ardei (unul roşu, unul verde)
  • 1 ceapă
  • 1 cană cu apă
  • ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Ciocănelele de pui le condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi le prăjeşti în ulei încins. Le aşezi apoi într-o tavă de friptură, iar pe fiecare bucată de carne pui câte 2 linguri pastă de roşii şi le laşi să stea aşa timp de 5 minute.

Torni peste ele o cană cu apă şi înăbuşi carnea timp de 25-30 de minute, la foc mic. Din când în când întorci în tavă ciocănelele, până când se rumenesc şi scade sosul. Adaugi ardeii curăţaţi de cotoare şi seminţe, spălaţi şi tăiaţi mărunt. Mai adaugi ceapa curăţată de coajă, spălată şi tocată mărunt, precum şi pătrunjelul tocat mărunt.

Mai torni apă, dacă mai este nevoie şi laşi să fiarbă aproximativ 15 minute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.