Pulpe de pui cu soia si mango

Printeaza

Pulpe de pui cu soia si mango din: pulpe superioare de pui, unt, ulei de masline, sos de soia, apa, patrunjel, mango, ceapa, usturoi, sare, piper, zahar.

 

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_soia_si_mango

  • 600 g pulpe superioare dezosate
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 3-4 lingurite sos de soia
  • 200 ml apă
  • 1 legatura pătrunjel
  • 3 fructe mango
  • 2 cepe
  • 2-3 căței de usturoi
  •  sare
  •  piper
  • 1 lingurita zahăr

 

Mod de preparare:

Se trec pulpele printr-un jet de apă rece, se curăţă de pieliţe şi se crestează astfel încât să se pătrundă bine pe grătar.

Se ung apoi cu grăsime şi se condimentează cu sare şi puţin piper. Se acoperă şi se lasă 5-10 minute la rece.

Între timp, se pregăteşte grătarul, care se unge cu grăsime. Se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă mărunt.

Pasta de ceapă şi usturoi se înăbuşe în puţin ulei de măsline şi unt topit şi se adaugă apoi apa.

După ce a clocotit 3-4 minute, se adaugă sare, zahăr, piper şi sosul de soia şi se acoperă cu un capac.

Se curăţă mango şi se pun pe grătar să se rumenească 2-3 minute, cât să fie suculente.

După ce se iau fructele, se pun pulpele şi se rumenesc pe ambele părţi.

După ce s-au rumenit, se pun în sos împreună cu fructele. Se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.

 

Pulpe de pui cu soia si mango

Pulpe_de_pui_cu_soia_si_mango

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu imi dau seama ce cauta mango aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.