Pulpe de pui cu paste si rosii

Printeaza

Pulpe de pui cu paste si rosii din: pulpe inferioare de pui, condimente pentru pui, ulei, vin alb, paste risoni, roşii mici, usturoi, muştar, ulei de măsline, zeamă de lămâie, busuioc, parmezan, sare.

Pulpe_de_pui_cu_paste_si_rosii

Ingrediente:

  •  4 pulpe inferioare de pui
  • condimente pentru pui
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguri vin alb

Pentru salată:

  • 150 g paste risoni
  • 6 roşii mici
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 3-4 frunzuliţe de busuioc
  • 2 linguri parmezan
  • sare

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui, le usuci între şervete şi le ungi cu ulei, după care le presari uniform cu condimente pentru pui. Aşezi pulpele într-o formă termorezistentă şi torni în tavă vinul diluat cu 150 ml apă.

Introduci pulpele în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 40 de minute, timp în care le stropeşti cu sosul din tavă de 2 -3 ori şi le întorci pe toate părţile.

Fierbi risoni conform instrucţiunilor de pe amba­laj. Le scurgi şi, cât sunt calde, le amesteci împreu­nă cu usturoiul zdrobit, ule­iul de măsline, muştarul şi sare după gust.

Când s-au răcit, adaugi jumătăţi de roşioare şi stropeşti salata cu zearpa de lămâie. Serveşti pulpele împre­ună cu salata pe care o decorezi cu parmezan şi frunze de busuioc.

Pulpe de pui cu paste si rosii

Pulpe_de_pui_cu_paste_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.