Pulpe de pui cu garnitura de porumb

Printeaza

Pulpe de pui cu garnitura de porumb din: pulpe de pui, porumb, ardei gras, ulei, ceapa rosie, usturoi, miere, zeama de lamaie, oregano.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_cu_garnitura_de_porumb

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ştiulete de porumb
  • 2 ardei graşi divers coloraţi
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă mare roşie
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 lingură oregano uscat

Mod de preparare:

Speli bucăţile de carne, le presari cu sare şi piper şi le împănezi cu usturoi. Amesteci mierea cu zeamă de lămâie şi oregano, ungi carnea cu acest amestec, apoi o pui într-o cratiţă acoperită şi o dai la frigider pentru 30 de minute. In acest timp, pregăteşti garnitura.

Pui porumbul la fiert şi, când e gata, îl laşi să se răcească, apoi cureţi boabele. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi adaugi ardeiul gras tăiat fideluţă. Sărezi, piperezi şi, după aproximativ 8-10 minute, pui boabele de porumb. Le laşi să se mai călească, apoi le scoţi pe un platou.

In uleiul rămas prăjeşti bucăţile de carne împănate si, când s-au rumenit, le aşezi pe un platou, cu garnitura de porumb.

Pulpe de pui cu garnitura de porumb

Pulpe_de_pui_cu_garnitura_de_porumb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.