Pulpe de pui cu ciuperci

Printeaza

 Pulpe de pui cu ciuperci

Ingrediente:Pulpe de pui cu ciuperci

  • 3 copane de pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cartof
  • 1-2 morcovi
  • 1/2 linguriţă mărar
  • 1 lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi cartoful şi morcovii, tai felii subţiri cartoful, iar morcovii rondele. Scurgi ciupercile de zeamă şi le treci sub un jet de apă rece, apoi speli carnea şi o crestezi ca să se pătrundă mai bine. Aşezi într-o tavă runsă cu ulei feliile de cartofi, rondelele de morcovi, ciupercile şi deasupra carnea.

Pulpe de pui cu ciuperci1

Presari mărarul şi un praf de sare, torni apă cât să le cuprindă şi le dai la cuptor pentru 30 de minute. Ai grijă ca din când în când să le mai adaugi apă.

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.