Pulpa de vita cu ulei de susan

Printeaza

Pulpa de vita cu ulei de susan din: pulpa de vita, piper, ulei de susan, mandarine, ceapa, sare.

Ingrediente:Pulpa de vita cu ulei de susan

  • 600 g pulpă de vită
  • 4-5 linguri ulei de susan
  • 50 g boabe de piper verzi
  • 100 g mandarine din conservă
  • sare
  • 1/2 legătură ceapă

 

Mod de preparare:

Se taie carnea fâşii subţiri. Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc fâşiile de carne 3-4 minute, amestecând continuu.

Se lasă la scurs boabele de piper şi se adaugă în wok.Se aşază mandarinele într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine.

Se păstrează sucul de pe mandarine.

Se adaugă în wok mandarinele şi se lasă 1-2 minute la înăbuşit. Compoziţia se condimentează cu 2-3 linguri din sucul de mandarine si cu sare.

Se curata ceapa, se scurge şi se taie rondele subţiri. Se aşază mâncarea pe farfurii şi se serveşte presărată cu ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.