Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe

Printeaza

Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe

Ingrediente:Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • 200 g ulei
  • 2 morcovi
  • 1 căpăţină de usturoi
  • 2 cepe
  • 400 g fasole boabe
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingură bulion
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpa fără os se impănează cu usturoiul, apoi se sărează şi se dă la cup­tor cu puţină apă, ulei şi morcovii tăiaţi mărunt. Pe parcurs pulpa se unge cu sosul din tavă.

Fasolea se firbe 10 minute, se strecoară, se pune la fiert din nou cu apă fierbinte şi peste ea se pune ceapa tocată, călită şi stinsă cu bulionul diluat cu apă, foaia de dafin, sare şi piper.

Cind fasolea este gata se presară peste ea pătrunjelul tocat şi se serveşte separat. Pulpa se aşază ir.tr- un platou şi peste ea se strecoară sosul rezultat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.