Pulpă de miel impănată

Printeaza

Pulpă de miel împănată: pulpa de miel, rozmarin, usturoi, sare, piper, ulei, vin alb demisec, cartofi.

 

Ingrediente:Pulpa_de_miel_impanata.png

  • o pulpă de miel
  • 3-4 crenguţe rozmarin
  • o căpăţână usturoi
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 400 ml vin alb demisec

Ingrediente garnitură:

  • cartofi copţi cu usturoi şi rozmarin

 

Mod de preparare:

Pulpa de miel se curăţă de pieliţe, se spală în 2-3 jeturi de apă rece, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se împănează cu usturoi şi crenguţe de rozmarin.

Se aşază pulpa în tavă, se stropeşte cu vinul alb demisec, cu ulei, se condimen­tează cu sare şi piper şi se lasă la marinat o oră, acoperită cu o folie de plastic.

Intre timp, se curăţă cartofii, se stropesc cu ulei şi apă, se condimentează cu sare, piper şi rozmarin şi se lasă la copt.

Pulpa de miel împănată, după ce a stat la marinat, se bagă în cuptor şi se lasă să se coacă la foc potrivit aproximativ 80 de minute.

După ce s-a rumenit, se serveşte cu garnitură de cartofi copţi cu rozmarin.

 Pulpă de miel impănată

Pulpa_de_miel_impanata.png

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.