Pulpa de miel cu cartofi
PrinteazaO reteta de pulpa de miel cu cartofi din: pulpa de miel, sare, piper, vin rosu, curry, zahar, pasta de rosii, cimbru, cartofi, unt si usturoi.
- o bucata pulpa de miel
- sare
- piper negru macinat
- 300 ml vin rosu demisec
- un praf curry
- o lingurita zahar
- 2-3 linguri pasta de rosii
- cimbru verde
- 6-8 cartofi
- 50 g unt
- 3-4 catei usturoi
Mod de preparare:
Se prepară sosul din vin, curry, pastă de roşii, cimbru, zahăr, sare şi piper. Se mixează 2-3 minute şi se toarnă peste pulpa de miel curăţată şi spălată în prealabil. Se unge cu sos peste tot si se lasă la macerat aproximativ 3 ore. Se rumeneşte apoi la 160°C.
Se curăţă cartofii, se stropesc cu unt, sare, usturoi şi cimbru măcinat şi se coc în tava cu pulpa de miel, în ultimele 30 de minute. Carnea se serveşte cu garnitura de cartofi şi se ornează cu sosul din tavă.
Pulpa de miel cu cartofi
Pofta buna!
Mie una nu-mi palce mielul, asa ca reteta asta cu pulpa de miel cu cartofi nu prea conteaza