Pulpa de vitel la tava

Printeaza

Pulpa de vitel la tava 

Ingrediente:Pulpa de vitel la tava

  • 1,500 kg carne
  • 1 lingură untură
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se alege o pulpă cam de 1,500 kg. Se dă sare, se ţine o jumătate de oră, se pune apoi în tavă, se unge cu unt sau cu untură şi se dă la cuptor la foc potrivit.

Se ţine o oră şi jumătate. Se unge din timp în timp cu zeama pe care o lasă.

Se taie felii, se serveşte cu cartofi sau cu legume şi cu sosul din cratiţă scurs de grăsime şi fiert cu o lingură de apă.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place sa gatesc carne de vitel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.