Pulpa de vitel cu mere

Printeaza

Pulpa de vitel cu mere din: pulpa de vitel, vin, mere, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa_de_vitel_cu_mere

  • 400 g pulpă de vițel
  • 100 ml vin alb
  • 3 mere
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în cubulețe mici. Se încing 4 linguri de ulei de măsline și se pune carnea. Se presară sare și piper și se toarnă vinul. Se fierbe înnăbușit, până se pătrunde carnea.

Se ia de pe foc și se adaugă merele decojite, tăiate cubulețe. Se pune pe farfurii și se servește fierbinte.

Pulpa de vitel cu mere

Pulpa_de_vitel_cu_mere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.