Reteta pulpa de porc in crusta de miere

Printeaza

Pulpa de porc în crusta de miere

Reteta pulpa de porc in crusta de miere din: pulpa de porc, usturoi, sunca, vin, cuisoare, miere, mustar.

Ingrediente:

  • pulpa de porc
  • usturoi
  • sunca
  • vin
  • cuisoare
  • miere
  • mustar

Se ia o pulpă de porc, se condi­mentează, se ţine la baiţ două zile. Baiţul trebuie să fie mai mult cu condimente, fără apă, un baiţ uscat.

După două zile se împănează cu usturoi, cu şunculiţă şi se pune la cuptor. După două ore şi jumătate, timp în care fierbe uşor, se stropeşte cu vin.

Se pun şi cuişoare, care dau o aromă deosebită. La sfârşit, înainte cu o jumătate de oră, se acoperă cu miere şi cu muştar, care înmoaie şoriciul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.