Pulpa de porc fripta

Printeaza

Pulpa de porc fripta

Ingrediente:Pulpa de porc fripta

  • 1,500 kg pulpă de porc
  • 1 lingură grăsime
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pulpa de porc, mai ales cea tanără, se frige la tavă în cuptor, Putem să o fri­gem şi înăbuşită.

Procedăm la fel ca la pulpa de viţel sau de berbec.

Servim cu piure de cartofi, varză acră călită, sos de roşii, fasole albă, sos de ciuperci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.