Pulpa de porc cu sos de soia si alune

Printeaza

Pulpa de porc cu sos de soia si alune din: pulpă porc, morcov, pastă ardei iute, sos soia, supă de legume, sare, zahăr, alune, amidon, castraveţi, ceapă verde, piper alb,  ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Pulpa de porc cu sos de soia si alune

  • 300 g pulpă porc
  • 1 morcov
  • pastă ardei iute
  • sos soia
  • 1/2 cană supă de legume
  • sare
  • zahăr
  • alune
  • amidon
  • castraveţi
  • ceapă verde
  • piper alb
  • ulei floarea soarelui pentru prăjit

Mod de preparare:

Pulpa de porc se curăţă, se spală, se taie cuburi de mărime potrivită şi se căleşte în ulei bine încins înainte, împreună amidonul şi cu pasta de ardei iute.

Când s-a făcut, se adaugă alunele, prăjite separat înainte şi supa de legume.

După aproximativ un minut se adaugă sarea, zahărul, piperul, sosul de soia, ceapa verde şi morcovul, curăţate şi tăiate cuburi mici-şi castravetele curăţat, tăiat cuburi mai mari.

Se lasă, la foc mediu, până ce sosul scade vizibil, amestecându-se periodic, uşor.

Se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.