Pulpa de porc cu legume

Printeaza

Pulpa de porc cu legume din: pulpa de porc, conopida, morcovi, fasole, dovlecei, ceapa, ardei, vin, patrunjel, sare, piper, tarhon, usturoi, ulei, smantana.

Ingrediente:Pulpa de porc cu legume

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 200 gr fasole verde
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • usturoi
  • 100 ml ulei
  • 200 gr smantana

Mod de preparare:

Carnea se va taia in bucati potrivite, se condimenteaza cu sare, piper, putin tarhon, 3 catei de usturoi si 50 ml ulei, se introduce la cuptor aproximativ 10 minute.

Legumele se vor curata, spala si se vor taia ceva mai mare (morcovul bare potrivite, dovleceii felii, ceapa, ardeiul rondele, conopida, rosiile buchetele, se condimenteaza, se adauga vinul, putina supa si se introduc la cuptor 15-20 minute.

Se adauga tarhonul si patrunjelul taiat marunt. Se adauga smantana la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.