Pulpa de porc cu bacon si cascaval

Printeaza

Pulpa de porc cu bacon si cascaval din: pulpa de porc, fasole verde, bacon, cascaval, ceapa verde, usturoi verde, marar, vin alb, ulei, sare, piper, ardei gras.

 

Ingrediente:

  • 800 g pulpa de porc
  • 400 g fasole verde
  • 250 g bacon
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 pahar vin alb
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ardei gras pentru decor

 

Mod de preparare:

Cureti carnea de pielite, o speli bine si o stergi cu un servetel absorbant. O crestezi din loc in loc, dar nu pana jos.

Speli ceapa, mararul si usturoiul, apoi le tai marunt. Adaugi peste verdeata cascavalul dat prin razatoarea mare.

Pui amestecul de verdeţuri cu caşcaval între feliile de carne.

Aşezi bucata de carne într-o tavă termorezistentă, torni uleiul şi paharul de vin. Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust.

Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptorul încins, 40-45 de minute, între timp, dai într-un clocot în apă cu puţină sare fasolea verde.

Pui două lin-guri de ulei într-o tigaie şi sotezi fasolea verde şi baconul tăiat feliuţe subţiri.

Când este aproape gata friptura, înlă-turi folia de aluminiu şi mai laşi puţin până se rumeneşte bine.

Serveşti friptura alături de garnitura de bacon şi fa-sole verde şi feliuţe de ardei gras.

 

Pulpa de porc cu bacon si cascaval

Pulpa_de_porc_cu_bacon_si_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.