Pulpa de miel in aluat cu usturoi

Printeaza

Pulpa de miel in aluat cu usturoi din: pulpa de miel, usturoi, untura, ulei, sare, piper, faina, apa, drojdie.

 

Ingrediente:Pulpa_de_miel_in_aluat_cu_usturoi

  • 1 pulpa de miel
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g untura sau 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 200 ml apa
  • 10 g drojdie
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Carnea se spala, se portioneaza,  se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar, intorcand de cateva ori.

Se amesteca branza cu oualele. Intr-o craticioara se topeste untura si se caleste in ea amestecul obtinut, turnand dupa cateva minute sucul de rosii si presarand patrunjel verde si cimbru proaspat tocat marunt.

Se mai adauga putina apa, in asa fel incat sa se formeze un sos picant si iute de la branza.

Acesta se serveste alaturi de carnea de miel, impreuna cu cartofi fierti sau cu mamaliga fierbinte.

Pulpa de miel in aluat cu usturoi

Pulpa_de_miel_in_aluat_cu_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.