Pulpa de miel cu varza si legume

Printeaza

O retete delicioasa de pulpa de miel vu varza si cu legume din: pulpa de miel, rosii, vinete, dovlecei, supa, vin negru, ceapa, verdeata, mustar, pesmet, usturoi, sare, piper si vegeta.

Ingrediente:Pulpa de miel cu varza si legume

  • 750 gr pulpă de miel
  • 500 gr roşii
  • 2 vinete
  • 4 dovlecei
  • 1/4 l supă limpede
  • 1 /8  l vin negru
  • 4 cepe
  • 25 gr verdeţuri din congelator
  • 1  lingură de muştar
  • 2 linguri de pesmet
  • 2   căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta

 

Mod de preparare:

Intr-un vas  frigem carnea şi adăugăm încet supa şi vinul. Tăiem ceapa felii, zarzavatul îl tăiem bucăţele, le punem toate în vas şi le gătim la cel mai mic foc 35 minute.

La sfârşit, condimentăm şi adăugăm roşiile tăiate felii. Amestecăm legu­mele, muştarul, usturoiul şi punem carnea în mai multe straturi. După aceea o punem la foc încă 10 minu­te.

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.