Pulpa de miel cu rosii cu cartofi

Printeaza

Pulpa de miel cu rosii cu cartofi din: rosii cherry, ulei, vin rosu, sare, cimbru, piper, morcov, patrunjel, pulpa de miel, maghiran, busuioc, rozmarin, usturoi si cartofi.

Ingrediente:Miel_1

  • 300 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin rosu
  • 5 gr sare
  • 1 lingurita cimbru
  • 5 gr piper
  • 1 buc. morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 buc. pulpa de miel
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 buc. crengute rozmarin
  • 2 buc. catei usturoi
  • 400 gr cartofi mici

 

Mod de preparare:

Se amesteca uleiul cu frunzele de busuioc, patrunjel, cimbru, maghiran, sare, piper si usturoiul maruntit(un catel).

Se sterge pulpa de miel spalata si se unge generos cu amestecul de condimente si ulei.Se lasa la rece peste noapte.

Se aseaza carnea intr-o tava, iar in jurul ei se pun cartofii intregi, morcovii rondele, rosiile intregi, crengutele de rozmarin, sare, piper si vinul rosu.

Se acopera cu folie de aluminiu si e dau la cuptor 10 min. Se da folia jos si e lasa in continuare pana se rumeneste.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.