Pulpa de miel cu mamaliguta

Printeaza

Pulpa de miel cu mamaliguta din: pulpa de miel, ceapa, morcov, patrunjel, ulei, sare, piper, malai, unt si branza de oaie.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_cu_mamaliguta

  • 1 pulpa de miel
  • 1 cepe tocata marunt
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2 linguri unt sau ulei
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 400 g malai
  • 1 lingurita sare
  • 25 g unt
  • 200 g branza de oi

 

Mod de preparare:

Din pulpa de miel, scoţi cu gri­jă oasele, le sărezi, le piperezi, faci pulpa sul şi o legi strâns de jur-împrejur cu sfoară, apoi o aşezi într-o tavă cu untul, ceapa şi zarzavaturile.

Dai tava la cuptor. Din când în când, stropeşti pulpa de miel cu grăsimea din tavă.

Separat, faci o mămăliguţă moale pe care o amesteci apoi cu unt şi cu telemea de oi. Cu o lingură trecută prin unt topit, iei bucăţi de mămăligă şi le aşezi de jur împrejurul unei tăvi. în golul din mijloc, aşezi frumos friptura tăiată în felii cât mai egale. Mai dai friptura puţin la cuptor şi apoi o serveşti.

Pulpa de miel cu mamaliguta

Pulpa_de_miel_cu_mamaliguta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.