Pulpa de iepure cu sos de rosii

Printeaza

Pulpa de iepure cu sos de rosii din: pulpe de iepure, ulei, ceapa, portocala, rosii, scortisoara, cuisoare, piper, patrunjel, rozmarin, patrunjel, sare.

Ingrediente:Pulpa_de_iepure_cu_sos_de_rosii

  • 8 pulpe de iepure
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 1 portocală
  • 800 g roşii
  • 1 baton de scorţişoară
  • 3 cuişoare
  • 1 linguriţă boabe de piper
  • 3 linguri pătrunjel tocat
  • 2 fire rozmarin
  • 2 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se lasă la înmuiat vasul roman. Se spală pulpele de iepure, se şterg şi se freacă cu sare, piper şi ulei.

Se curăţă şi se toacă ceapa. Se rade coaja de la portocală şi se stoarce sucul. Roşiile se pasează cu suc şi coajă de portocală; se potriveşte amestecul de sare şi piper.

Pulpele de iepure se aşază în vasul roman; se adaugă ceapa tocată, roşiile pasate, batonul de scorţişoară, cuişoarele şi boabele de piper. Se aşază capacul şi se lasă vasul în cuptorul rece.

Se stabileşte temperatura cuptorului la 200° C şi pulpele se lasă să se înăbuşe circa 90 minute. Apoi se scot; se amestecă în sos pătrunjelul tocat şi se mai potriveşte o dată de sare şi piper.

Pulpa de iepure cu sos de rosii

Pulpa_de_iepure_cu_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.