Pulpa de ied cu cartofi si maghiran

Printeaza

O reteta de pulpa de ied cu cartofi si maghiran din: pulpe de ied, sare, piper, usturoi, cimbru, mustar, ulei de masline, supa de cartofi, cartofi rosii si maghiran.

Ingreediente:Pulpa de ied cu cartofi si maghiran

  • 2 pulpe de ied (cca 1,2 kg)
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 legătură cimbru
  • 2 linguriţe muştar
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 600 ml supă de carne
  • 600 g cartofi roşii
  • 1 legătură maghiran proaspăt (sau 1 linguriţă maghiran uscat)

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180 °C. Se sărează şi se piperează carnea. Se toacă usturoiul. Frunzuliţele de cimbru amestecă împreuna cu muştar şi usturoi; se ung pulpele cu acest amestec.

Se incinge uleiul si se prajeste inauntru carne de jur-imprejur. Se toarna 300 ml supa. Se coc pulpele inabusit sub capac circa 30 de minute. Se scoate apoi capacul si se intorc pulpele; se mai coc 50 de minute. Treptat se toarna si restul de supa.

Se spala cartofii, apoi se fierb in apa cu care circa 15 minute. Se scurg, se trec prin jet de apa rece si se descojesc. Se toaca maghiranul. In jurul pulpelor de repartizeaza cartofii si maghiran si se mai fierb 10 minute.

Pulpa de ied cu cartofi si maghiran

Pulpa de ied cu cartofi si maghiran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.