Pulpa de curcan cu piure in cosulet

Printeaza

O reteta de pulpa de curcan cu caltabos, ficatei de pui, ceapa verde, masline verzi, ou, sare, piper, unt, cartofi si foi de placinta.

Ingrediente: Pulpa de curcan cu piure in cosulet

  • 1 pulpă de curcan
  • 2 felii de caltaboş
  • 2 ficăţei de pui (sau 1 ficat de curcan)
  • 2 cepe verzi sau 1 ceapă uscată
  • 6 măsline verzi
  • 1 felie de pâine
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Ingrediente garnitură:

  • 4 cartofi
  • 2 linguri unt
  • 2 foi de plăcintă
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi feliile de caltaboş de pieliţă, le mărunţeşti şi le amesteci cu fica­tul tocat. Adaugi în compoziţie ceapa tocată, oul, pâinea înmuiată şi presa­tă bine, măslinele tocate, potriveşti de sare şi piper şi omogenizezi totul. Dezosezi pulpa de curcan, o baţi puţin cu ciocanul de şniţele şi o umpli cu compoziţia de ficat.

Rulezi, prinzi cu scobitori şi o aşezi într-o tavă de chec unsă cu ulei ca să-şi păstreze forma. O dai la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. în acest timp pregăteşti garnitura: Ungi cu ulei forme de tarte sau de savarine şi aşezi în fiecare câte un pătrat tăiat din foile de plăcintă.

Dai formele la cuptor pentru 5-20 minute, numai cât să se aurească marginile. Faci piureul aşa cum ştii. Laşi să se răcească pulpa, îi desprinzi scobitorile şi o tai. Pui în coşuleţele făcute din foi de plăcintă câteva linguri de piure şi aduci totul la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.