Pulpă de berbec

Printeaza

Pulpă de berbec

Ingrediente:Pulpă de berbec

  • 1,800 kg pulpă
  • 400 g ceapă verde
  • 200 g usturoi verde
  • 150 g măsline verzi desărate
  • 300 g ciuperci
  • 1/4 l vin
  • 1 lămîie
  • 4-5 roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pregăteşte pulpa şi se pune la tavă cu 50 g ulei, sare, piper şi puţină apă cu vin.

Se lasă in cuptorul încins 3/4 oră întorcîndu-se pulpa pe ambele părţi să se coacă şi să se rumenească.

Se adaugă apoi măslinele (desărate) fără sîmburi, usturoiul, ceapa şi ciupercile tăiate bucăţele, roşiile împreună cu restul de ulei şi vin şi se lasă la cuptor a doua oară pînă ce a scăzut zarza­vatul şi s-a format sosul.

In continuare se taie feliile de pulpă care se aşază pe platou împreună cu legumele de la cuptor, se garniseşte cu felii de lămîie, frunze de pătrunjel şi roşii felii.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.