Pulpa de berbec cu garnitura de rosii umplute cu orez

Printeaza

 Pulpa de berbec cu garnitura de rosii umplute cu orez

Ingrediente:Pulpa de berbec cu garnitura de rosii umplute cu orez

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1/4 pahar vin roşu
  • 100 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • 12 roşii
  • 150 g orez
  • 150 g unt
  • 1,500 kg spanac
  • nucşoară
  • 300 g cartofi
  • 1/2 l supă
  • 100 g şuncă
  • 80 g peşte afumat
  • 1/2 lingură făină
  • 1 lingură bulion

 

Mod de preparare:

Pulpa se împănează cu şunca şi peştele afumat şi se dâ la cuptor cu sare, piper, cimbru, unt, apă, ceapă şi zarzavatul tăiat, circa 50 minute.

Cînd s-a rumenit, se scoate din tavă şi în ea se face un sos in care se mai pune 1/2 lin­gură făină, supă, 1 lingură bulion şi se fierbe 20 minute se strecoară şi se termină cu vin.

Pulpa se taie felii şi se aşază pe un platou garnisită cu roşiile umplute cu orez  şi cu spanac din foi fierte şi date in unt, sare şi nucşoara rasă.

Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin pe friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.