Pulpă de berbec cu garnitură de măsline, ceapă verde, usturoi verde, roşii şi bureţi (varianta)

Printeaza

Pulpă  de berbec cu garnitură de măsline, ceapă verde, usturoi verde, roşii şi bureţi

Ingrediente:Pulpă  de berbec cu garnitură de măsline, ceapă verde, usturoi verde, roşii şi bureţi (varianta)

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • 400 g ceapă verde
  • 200 g usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 100 g măsline verzi
  • 150 g ulei
  • 150 g bureţi
  • 1/4 1 vin
  • lămîie
  • 2 roşii
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpa se spală bine, se pune într-o tavă adîncă cu 50 g ulei, sare, piper, 1/4 1 apă şi se dă la cuptor 45 minute, întorcîndu-se din cînd în cînd.

Se adaugă apoi măslinele fără simburi, usturoiul, ceapa şi roşiile tăiate bucăţi, vinul, bureţii tăiaţi, 100 g ulei şi se dă din nou la cuptor pînă ce scade.

Se taie pulpa felii, se aşază pe un platou adine cu zarzavatul, feliile de lămîie fără coajă şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.