Pulpa de berbec cu cartofi

Printeaza

O reteta simpla de pulpa de berbec cu artofi din: pulpa de berbec, cartofi, ulei, piper alb, sare si suc de lamaie.

Ingrediente:Pulpa de berbec cu cartofi

  • 1 pulpă de berbec
  • 2 kg cartofi
  • 1 cană ulei
  • 3 linguriţe piper alb măcinat proaspăt
  • sare şi suc de lămâie, după gust

Mod de preparare:

Pulpa se spală bine, se curăţă de pieliţe, se sărează şi se piperează. Se pune într-o tavă unsă cu ulei şi de jur împrejur cartofii curăţaţi, tăiaţi rondele subţiri. Se toarnă apă, având grijă să fie completată periodic, până ce pulpa se rumeneşte frumos, pe ambele feţe. Cu puţin timp înainte de a fi gata, în loc de apă se stropeşte cu suc de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.